Начало / Новини / Календар / Кариерен форум 2024 на Биологическия факултет

Биологически факултет (бул. “Драган Цанков” №8)

Кариерният форум на Биологическия факултет ще се проведе на 20 и 21 март 2024 г. в сградата на Биологически факултет (гр. София, бул. “Драган Цанков” №8) от 10 до 18 часа в два панела. Първият панел ще се състои от кратко представяне на всяка организация под формата на презентация в Аулата на БФ (239 зала). Вторият панел ще бъде в изложбената зала на факултета. Студентите ще имат възможност лично да се срещнат с представителите на организациите и да им зададат своите въпроси. За целта всяка организация ще разполага със собствен щанд.

Целта на събитието е да представи на студентите и докторантите възможности за кариерно развитие, които се предлагат в България, и с това да се подпомогне ориентирането на бъдещи кадри в сферата на биологическите науки и биотехнологиите.

По време на кариерния форум, в Аулата на БФ, 37 организации ще представят своята дейност и възможности за професионално развитие. Успоредно с презентациитеq студентите ще могат да зададат своите въпроси на представителите на организациите, на щандове в изложбената зала на факултета.

По време на кариерния форум, в Аулата на БФ, 37 организации ще представят своята дейност и възможности за професионално развитие. Успоредно с презентациите, студентите ще могат да зададат своите въпроси на представителите на организациите, на щандове в изложбената зала на факултета.

 

 
   

 
11

Събитието е част от Форуми за кариерно развитие в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ 2024 г. – пролетни издания