Начало / Новини / Календар / Ден на отворените врати във ФЖМК

Факултет по журналистика и масова комуникация (ул. "Московска" 49)

На 16 март 2024 г. събота, от 11:00 часа в сградата на ФЖМК (София, ул. "Московска" 49) ще се проведе Ден на отворените врати във Факултета по журналистика и масова комуникация (ФЖМК) при Софийския университет "Св. Климент Охридски". Събитието се организира от Студентския съвет на факултета.

Факултетът по журналистика и масова комуникация е лидер в България в образователното направление "Обществени комуникации и информационни науки" и предлага следните бакалавърски програми:

- "'Журналистика"

- "Връзки с обществеността"

- "Книгоиздаване"

- "Комуникационен мениджмънт"

По време на събитието учениците ще могат да получат информация за характера на обучение, за кандидатстудентската кампания, за настаняването в общежитията на Софийския университет, за възможностите за кариерно развитие, за процедурите по кандидатстване за програмата "Еразъм". Екипът на Студентския съвет на ФЖМК е готов да отговори на всички останали въпроси. Освен това участниците в събитието ще могат да се запознаят със сградата на Факултета по журналистика и масова комуникация, учебните студиа, учебната редакция и т.н.

Събитие във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/1345929962775586