Начало / Новини / Календар / Ден на отворените врати при Философския факултет

Ректорат, 65 аудитория

Всички, които се интересуват се от специалности като „Философия“, “Философия на английски”, „Психология“, „Социология“, „Политология“, „Културология“, „Библиотечно-информационни науки“, „Европеистика“, „Публична администрация“ и „Публични информационни системи“, са поканени да присъстват на Деня на отворените врати при Философския факултет. Събитието ще се състои на 24 март 2024 г. от 13:00 до 18:00 часа в сградата на Ректората, в 65 аудитория. Негови организатори са Факултетният студентски съвет при Философски факултет заедно с деканското ръководство и академичния състав на факултета!

За удобство на кандидат-студентите, които не могат да присъстват на място, доброволците ще се пробват на направят предавано на живо във Facebook страницата на събитието. Цялата информация от събитието ще може да се намери в социалните мрежи на Философски факултет!

На 24 март 2024 г. от 13:00 часа можете да посетите различни семинари, лекции и дискусии, водени от нашите преподаватели и студенти. Това е чудесна възможност да научите повече за факултета, предлаганите програми и възможностите за кариера. Освен това ще можете да получите отговори на вашите въпроси относно процеса на кандидатстване, настаняването в общежитие, стипендиите и други важни аспекти на следването във Философския факултет.

Събитие във Фейсбук