Начало / Новини / Календар / 24-часов Нонстоп театрален маратон

Театрална зала, Ректорат

Tази година на 30-ти и 31-ви март ще се проведе 21-вото издание на "24 часа Нонстоп театрален Маратон" по случай Световния ден на театъра. Традиционно събитието се организира от "Театър-студио 4xC" и Театър-лаборатория "@лма @лтер", с подкрепата на Софийския университет и финансовата подкрепа на Европейския корпус за солидарност. Маратонът стартира на 30-ти март в 10.00 часа, в салона на Алма Алтер и ще продължи цяло денонощие – до 10.00 часа на следващия ден – 31-ви март. За участие ще бъдат избрани около 100 души с оглед на тяхната физическа и психическа подготовка да издържат експеримента. Участниците могат да заявят желание за участие след представленията на Алма Алтер през март, където ще получат допълнителна информация. Основната цел на Маратона е чрез изкуство да се създаде непосредствена близост и сцепление между изпълнители и т.нар. "публика" и да се изследват релациите на всевъзможните взаимоотношения, в които те попадат. В този смисъл това е не само артистичен, но и социален експеримент. По време на маратона участниците ще се включат в игри, случвания, партита, музика, изненади, състезания, ще имат възможност сами да създадат представление по зададена тема и разбира се ще се насладят на следните спектакли на Алма Алтер:

1. "България - страната на убитите поети"

2. "Тулипомания"

3. "Аз, лейди Макбет"

4. "Патиланци"

5. "Щастливеца"

6. "Ромео и Жулиета"

7. Концерт

8. "Шоуто на @@"

9. "В очакване"

В рамките на маратона за участниците ще бъде осигурена храна, напитки, хигиенни материали и всичко необходимо за техния престой от организаторите.

Бул.”Цар Освободител” 15, Запазете своя безплатен билет: www.ticketsource.co.uk/alma-alter

Тел. за запазване на места: 0888353732, almaalter.org, Facebook: Alma Alter, Instagram: alma_alter_theatre;

Theatre Laboratory 'Alma Alter' SU 'St. Kliment Ohridski', 15 Tzar Osvoboditel Blvg 1504 E-mail: almaalter@yahoo.com Webs

маратон2024