Начало / Университетът / Бургаски филиал на Софийския университет / Новини от филиала в Бургас / Магистърската програма „Регионално развитие и управление“, с ръководител доц. д-р Георги Бърдаров ще се изучава от тази есен във Филиал – Бургас

   

16.02.2024

7

 

Магистърската програма „Регионално развитие и управление“, с ръководител доц. д-р Георги Бърдаров ще се изучава от тази есен във Филиал – Бургас.


Кандидатстудентската кампания започва през месец август 2024 година.

 

Завършилите магистърска програма „Регионално развитие и управление“ придобиват професионална квалификация, компетенции и управление за работа на всички нива в плановата и управленската практика – национално, регионално и местно/локално.

 

Доц. д-р Георги Бърдаров е водещ специалист по демография и етно-религиозни конфликти, в СУ той преподава още геоурбанистика, регионален анализ на човешките ресурси и селищната мрежа и основи на социално-икономическата география. Автор е на научната монография „Имиграция, конфликти и трансформация на идентичности в ЕС“.

 

Освен като учен доц.д-р Георги Бърдаров е добре познат и като писател с романите си „Аз още броя дните“, „Absolvo te“ и др.