Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Дамите от магистърските и докторските програми на Стопанския факултет могат безплатно да участват в Empowering Equity Academy

   

11.06.2024

 

За първа година дамите, студенти от магистърските и докторските програми на Стопанския факултет, могат да се включат безплатно в Empowering Equity Academy на Европейския инвестиционен фонд, в сътрудничество с Европейската инвестиционна банка (EIB Institute). За повече информация как да кандидатствате, вижте информацията в края на текста.

Повече информация относно инициативата можете да получите тук.

Screenshot 2024-06-11 152248

Академията е насочена към дами, които са магистри или докторанти, ангажирани в сферата на STEM, и които имат интерес към рисковите и дялови капитали, както и към личното кредитиране. Онлайн лекциите ще бъдат в периода 29.09 - 02.10.2024 г., а присъствените - 22.10. - 24.10.2024 г. в Люксембург.

Участниците се включват в присъствени и онлайн лекции, групови дискусии и казуси, за да получат задълбочено разбиране по въпросите на рисковия и дялов капитал и за личното кредитиране.

Езикът на курса е английски. Участниците в академията се задължават да посещават всички академични курсове, както и всички дейности на място (ако условията го позволяват).

За да кандидатствате за участие в Академията, изпратете Вашето CV и мотивационно писмо на английски език на адрес any@feb.uni-sofia.bg, не по-късно от 10.07.2024 г.

  • Онлайн информационна сесия ще се проведе на 13 юни 2024 г. в 17:00 ч.

Линк за регистрация в сесията след регистрация.