Начало / Университетът / Центрове / Френско-германски център за приложни изследвания по икономика и управление / НОВИНИ ОТ ФРЕНСКО-ГЕРМАНСКИЯ ЦЕНТЪР ЗА ПРИЛОЖНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПО ИКОНОМИКА И УПРАВЛЕНИЕ / Стопанският факултет посрещна 35 студенти по обменни програми през зимния семестър на учебната 2016/2017 г.

   

11.10.2016

1

 

35 чуждестранни студенти по обменни програми (мнозинството по програма Еразъм+ на Европейския съюз) посреща Стопанският факултет през зимния семестър на учебната 2016/2017 г.

На опознавателна среща, провела се на 10 октомври 2016 г. в обновената с подкрепата на Първа инвестиционна банка зала 200, студентите бяха поздравени от декана на факултета, доц. д-р Теодор Седларски, от зам.-декана по международната дейност, доц. д-р Мирослава Христова и от инспектора по международната дейност, г-жа Алида Ризова.

На срещата студентите имаха възможност да се запознаят помежду си, получиха информация за академичния живот във факултета, указания за успешното справяне с административните процедури и учебния процес.

Най-многобройна е групата на студентите от Германия, следвана от групата на френски университети, с които Стопанският факултет поддържа активно сътрудничество.

 

СПИСЪК С ЧУЖДЕСТРАННИТЕ СТУДЕНТИ - ЗИМЕН СЕМЕСТЪР 2016/2017 (pdf)

 

4
5

 

7