Начало / Университетът / Бургаски филиал на Софийския университет / Новини от филиала в Бургас / Срокове и условия за прием в специалност „Музикални медийни технологии и тонрежисура“ за академичната 2024/2025 г. във Филиал - Бургас

   

16.02.2024

 

Приемът за специалност „Музикални медийни технологии и тонрежисура“ във филиала на Софийския университет в Бургас през 2024 г. ще се осъществява по избор с оценки от държавен зрелостен изпит по музика, български език и литература и английски или с оценки от дипломата за средно образование по музика, информационни технологии и чужд език.

6

 

На заседание на Академичния съвет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ бяха приети документите за кандидатстудентската кампания през 2024 г. – правилник, балообразуване за специалностите и график за провеждане на двете кандидатстудентски сесии.

Кандидат-студентите ще имат възможност да се регистрират за класиране в срок от 8.30 ч. на 13 юни до 17.00 ч. на 3 юли 2024 г. Процедурата по регистриране за класиране и подаване на документи за класиране е електронизирана и се извършва единствено на адрес: http://online.uni-sofia.bg с линк от главната страница на Университета.

На 11 юли 2024 г. ще бъдат обявени резултатите от първия етап на класирането на кандидат-студентите. Резултатите от втория и окончателен етап на класирането ще бъдат оповестени на 23 юли 2024 г.