Начало / Новини / Новини и събития / Community Research Awards в Софийския университет "Св. Климент Охридски" – първа конкурсна сесия

   
Community Research Awards в Софийския университет "Св. Климент Охридски" – първа конкурсна сесия

Екипът на проект UniverCity в Софийския университет "Св. Климент Охридски" кани желаещите да подадат проектно предложение по първата покана от пилотния конкурс Community Research Awards (Малки награди/грантове за изследователски проекти по проблеми на местните общности).

Целите на поканата са да приложи експериментално подход за финансиране на проектни идеи, предложени от физически лица или неформални екипи, които стимулират академичното познание в близост и помощ на общността; да насърчи гъвкави инициативи, освободени от административното бреме на централизираните институционални програми.

Максималната продължителност на проектите е 6 месеца. Допустими са индивидуални кандидати или екипи, представлявани от своя ръководител. Размерът на гранта е до 3 468 лв. Крайният срок за подаване на проектни предложения е 10.01.2022 г. Работният език на поканата е английски.

Подробна информация за условията, връзки към електронния формуляр за кандидатстване и други приложими документи ще откриете на страницата на UniverCity.

Инициативата е финансирана от програма „Еразъм+“ на Европейския съюз.

logo2-1