Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Специалности / Магистърски програми / Новини от магистърската програма Моделиране на големи данни в бизнеса и финансите (Business Analytics)

Преглед - Новини от магистърската програма Моделиране на големи данни в бизнеса и финансите (Business Analytics)

За да изберете обекти, използвайте подходящите радио бутони или чек-боксове, и натиснете бутона "Избери".

За да изберете обект, който е подобект на някой от показаните обекти, натиснете върху името на обекта родител за да се покаже списък с подобектите му.

Назад Новини от магистърската програма Моделиране на големи данни в бизнеса и финансите (Business Analytics) [41]

Обърни селекцията Име Тип
Екипът на SeedSet Group дари на МП „Моделиране на големи данни в бизнеса и финансите (Business Analytics)“ реален казус за провеждане на аналитично изследване Article
Нетфлийт завладя интереса на студенти по „Моделиране на големи данни“ Article
Отличен за студентите от магистърската програма „Моделиране на големи данни в бизнеса и финансите (Business Analytics)“ Article
Нетера стартира проект за сътрудничество със Стопанския факултет на Софийския университет Article
Райфайзенбанк тества решения на студенти от Стопанския факултет за анализ на бази данни Article
Ана Попова споделя своите впечатления от обучението си в магистърската програма „Моделиране на големи данни в бизнеса и финансите (Business Analytics)“ Article
Студентите на магистърската програма „Моделиране на големи данни в бизнеса и финансите (Business Analytics)“ отбелязаха началото на новата 2019 година с много настроение и баница със специални късмети Article
Моделиране на големи данни в бизнеса и финансите (Business Analytics) - прием февруари 2019 година Article
Райфайзенбанк си сътрудничи със Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ в търсене на иновативни решения Article
Финал на първото издание на Monthly Challenge ("Месечното предизвикателство"), съвместна инициатива на Стопанския факултет и Data Science Society Article